Disclaimer

Disclaimer LInosnedes

Let erop dat alle afdrukken handgemaakt en dus uniek zijn en dat uw afbeelding kan afwijken van wat u op de foto’s ziet. We doen uiteraard ons best een zo goed mogelijke representatie te geven van het kunstwerk. Ook het papier wat we gebruik is van hoogwaardige kwaliteit en kan soms een watermerk aan de zijkant of achterkant van het papier bevatten. Alle originele drukken worden met de hand ondertekend en zijn voorzien van een stempel. Er wordt geen lijst bijgeleverd, tenzij dit er nadrukkelijk erbij staat. Mocht er desondanks iets zijn wat u niet mooi vind neem dan contact met ons op. We gaan voor kwaliteit!

Correctheid van de afbeeldingen

Sommige linosnedes zijn anatomische prenten. Ondanks dat de linosnedes gemaakt zijn na zorgvuldige studie betekend dit niet dat het representatie zijn van de werkelijkheid. Met andere woorden: de prenten komen niet 100% overeen met de werkelijkheid en kunnen daarom niet als zodanig behandeld worden. Het is en blijft kunst.

Verzending en verzendkosten

We nemen grote zorg in het verpakken van de linosnedes. Het kan echter gebeuren dat er schade is aan de linosnede tijdens de levering. Neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we met u kunnen samenwerken om het probleem op te lossen. De linosnedes zijn exclusief verzendkosten van 2,50 voor alle prenten A3, A4 of A5.

GErecycled verpakkingsmateriaal

We zijn ons bewust van de milieu impact van ons product. We gebruiken hoogwaardige inkten waardoor we relatief weinig inkt nodig hebben voor de druk. Daarnaast recyclen we zoveel mogelijk papier en verkopen we “mislukte” drukken voor een kleinere prijs. We proberen zo weinig mogelijk plastic bij de verzending te gebruiken en recyclen zoveel mogelijke verpakkingsmaterialen om een zo klein mogelijke voetafdruk te hebben.

Retourrecht

Op alle linosnedes heb je vanaf de dag van ontvangst wettelijk 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder te vertellen waarom je iets wilt retourneren, afzien van je koop. De kosten voor het retourneren zijn voor de koper. Neem hiervoor contact op met mij via de mail. De verwerkingstijd van het retourneren kan 1-2 weken bedragen.