Over mij

Het werk als huisarts heeft me altijd getrokken. Er te zijn voor patiënten in hun eigen omgeving. Rechtvaardige zorg te leveren voor iedereen ongeacht sociaal economische status of achtergrond. Voor degene die zich ongerust maakt voor een huidplekje. Een luisterend oor bieden voor iemand met depressie. Maar ook iemand begeleiden in de laatste levensfase. Dat alomvattende aspect van het huisartsenvak vind ik geweldig.

Als huisarts kan ik goed luisteren, ben ik pragmatisch en stel ik zo nodig kritische vragen. Vanuit mijn achtergrond als filosoof kan ik goed reflecteren en ben ik geïnteresseerd in vrijwel alle thema’s van geneeskunde en filosofie. Met name thema’s over euthanasie, wilsverklaring, dementie en identiteit. Binnen het huisartsenvak ligt mijn specialiteit bij de dermatologie, spoedeisende geneeskunde en het bewegingsapparaat. Daarnaast werk ik ook veel met verstandelijke beperkte patiënten waar ik de huisartsenzorg voor doe. En doe ik diensten voor andere kwetsbare groepen zoals ouderen en gedetineerden in de gevangenis.

De Geneeskunde opleiding heb ik in Groningen gevolgd. Voor de huisartsenopleiding werd ik in Nijmegen geplaatst. Gelukkig ben ik weer terug gekeerd naar het prachtige noorden. Daar voel ik me het meest op mijn gemak. Ik werk in een straal van 50 km van Groningen. Dit betreft Friesland, Groningen en Noord Drenthe.

Prive

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te tuinieren, zorg te dragen voor huisdieren en mijn creativiteit te uiten in mijn linosnedes en medische prenten. Af en toe plaats ik een ervaring uit mijn werk op sociale media. Ik ben vooral bereikbaar via twitter en linkedIn. De anekdotes op deze website en op twitter zijn vrolijke en bijzondere momenten om een kijkje te geven in de wereld van de huisarts.

Contact

Ik sta open voor samenwerkingen, commentaar, complimenten of vragen. Neem contact op via onderstaande link. Let op: ik geef geen antwoord op gezondheidsvragen. Heeft u klachten, bezoek dan uw eigen huisarts.